29 Kasım 2007 Perşembe

Charlot




Malzemeler:


400gr bebe bisküvisi

3 paket sade krem şanti

3 su bardağı süt

Üzeri İçin:

1 paket Çikolata sosu

yaprak fıstık ve fındık


Yapılışı:

3 paket kremşantiyi soğuk sütle iyice çırpıyoruz.Bebek bizküvilerini 3-4 parçaya kırıyoruz.Kremşantinin içine kırdığımız 400gr bebek bisküvisini ekliyoruz ve iyice karıştırıyoruz.Hazırladığımız karışımı borcama döküyoruz.Üzerini düzeltmeyi unutmuyoruz:)

Çikolata sosumuzu 2,5 su bardağı sütle hazırlıyoruz.Soğuduktan sonra tatlımızın üzerine döküyoruz.En üstünü de yaprak fındık ve fıstıkla gönlümüzde süslüyoruz.1saat buzdolabında beklettikten sonra servis yapıyoruz

Hiç yorum yok: